Advocatenkantoor_Claase_Overons

Advocatenkantoor Claase: advocaat in Zeeland (Terneuzen e.o.), Brabant (Roosendaal, Bergen op Zoom, e.o.) en regio Rotterdam

Advocaten met rechtvaardigheidsgevoel en hart voor hun cliënten

Mariska Claase en Evelien van Kemseke zijn advocaat in Zeeland (Terneuzen e.o.), Brabant (Roosendaal, Bergen op Zoom e.o.) en de regio Rotterdam. Samen zijn wij Advocatenkantoor Claase. We houden van een informele, toegankelijke sfeer, waarbij je ons makkelijk kunt bereiken. We vinden een prettig contact met jou belangrijk.

Mr. Mariska Claase

“Als mensen onrecht aangedaan wordt, komt een sterk rechtvaardigheidsgevoel bij mij boven en daarom ben ik advocaat. Als letselschadeadvocaat sta ik uitsluitend slachtoffers bij. In een ver verleden heb ik gewerkt bij een internationaal schadeverzekeraar als schaderegelaar, waar ik heb ervaren hoe een slachtoffer een proces tegen een verzekeraar meemaakt. De onmacht van een slachtoffer dat na de ellende die hem is overkomen ook nog eens de discussie met een verzekeraar moet voeren over de schadeposten. Een verzekeraar die weigert de schade snel te vergoeden. Ik wil juist mensen hélpen die in een situatie terecht zijn gekomen waar ze niet om gevraagd hebben! 
Ik houd van ons persoonlijke contact, ik wil je begrijpen en bijt me vast in de zaak. Ik vind het belangrijk dat je alles begrijpt en vertaal juridische termen in begrijpelijke taal. Ik ben duidelijk over het verloop en doe geen valse beloftes.”

Mariska Claase is als advocaat gespecialiseerd in Letselschade, Aansprakelijkheidsrecht en Arbeidsrecht.

Mr. Evelien van Kemseke

“Ik wilde al jong advocaat worden. Een vriendin van mijn ouders was advocaat en in mijn ogen kon en wist zij álles. Zij sprak vol passie over haar vak, dus dat moest wel iets moois zijn!
Tijdens mijn rechtenstudie kwam ik in contact met familierecht. Het diepe contact met mensen die de meest pijnlijke situaties doormaken, hen wil ik helpen naar een verder stadium in hun leven. We bouwen een band op en ik krijg hun vertrouwen. Dat gaat soms verder dan het juridische aspect. Zeker als er jonge kinderen in het spel zijn (ik ben zelf ook moeder). Je kunt het uitvechten bij de rechter, maar dan ben je een jaar verder. In de tussentijd heb je veel contact met elkaar, dus ik regel het liever praktisch. Je bent ex-partners, maar blijft altijd ouders.
Ik ben betrokken, integer en blijf me ontwikkelen, zodat ik iedereen kan bijstaan. Ik kan me goed inleven in anderen en kijk tegelijkertijd ook naar recht. Ik leg uit waarom iets wel of niet zal werken en als iets onredelijk is, zeg ik dat ook.”

Evelien van Kemseke is als advocaat gespecialiseerd in Familierecht. Daarnaast behandelt zij ook vraagstukken op het gebied van Erfrecht.

Advocatenkantoor Claase is vakinhoudelijk verantwoord sterk

  • Zoals voor iedere advocaat verplicht is, is ook Advocatenkantoor Claase lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, zowel van de landelijke (NOvA) als in Zeeland en West-Brabant. Dit is voor jou een extra zekerheid dat wij deskundig en verantwoord te werk gaan.
  • Wij werken ook op toevoegingsbasis (pro deo) en zijn aangesloten bij High Trust. De Raad voor Rechtsbijstand komt daarom een of twee keer per jaar steekproefsgewijs dossiers controleren.
  • Mariska heeft de specialisatie opleiding voor letselschade aan de gerenommeerde Grotius Academie afgerond.
  • Mariska en Evelien zijn lid van VAAZ (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Zeeland).

Wil je ons beter leren kennen? Laten we dan kennismaken in een oriënterend gesprek.