over ons

Gratis second opinion

Ben je niet tevreden of twijfel je over de behandeling van je zaak bij een advocaat, rechtsbijstandsverzekeraar of andere belangenbehartiger?

Wij geven een gratis second opinion! Neem contact op of maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur op locatie.

Inloopspreekuur

Loop zonder afspraak binnen voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Terneuzen, Markt 1:
Maandag van 09.00 tot 13.00 uur

Roosendaal, Laan van Brabant 22: Dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur

Advocatenkantoor Claase: advocaat in Zeeland (Terneuzen e.o.) en Zuidwest-Brabant (Roosendaal, Bergen op Zoom, e.o.)

Advocaten met rechtvaardigheidsgevoel en hart voor hun cliënten

Mariska Claase en Evelien van Kemseke zijn advocaat in Zeeland (Terneuzen e.o.) en Zuidwest-Brabant (Roosendaal, Bergen op Zoom e.o.). Samen zijn wij Advocatenkantoor Claase. We houden van een informele, toegankelijke sfeer, waarbij je ons makkelijk kunt bereiken. We vinden een prettig contact met jou en het recht dat zegeviert belangrijk.

Mr. Mariska Claase:

“Als mensen onrecht aangedaan wordt, komt een sterk rechtvaardigheidsgevoel bij mij boven en daarom ben ik advocaat. Ik werkte eerst bij een internationaal schadeverzekeraar als schaderegelaar. Maar ik voelde de onmacht van de slachtoffers: ze hebben veel ellende meegemaakt en vervolgens legt de verzekeraar de focus op bijvoorbeeld opsporing van fraude of weigert de schade te vergoeden. Ik wil juist mensen hélpen die in een situatie terecht zijn gekomen waar ze niet om gevraagd hebben! 
Daarom heb ik nu een laagdrempelig advocatenkantoor en hanteer betaalbare prijzen, zodat iedereen gebruik kan maken van rechtsbijstand.
Ik hou van ons persoonlijke contact, ik wil je begrijpen en bijt me vast in de zaak. Ik vind het belangrijk dat je alles begrijpt en vertaal juridische termen in begrijpelijke taal. Ik zorg ervoor dat het geregeld wordt voor je, ik ben duidelijk over het verloop en doe geen valse beloftes.”

Specialisaties Mariska Claase:

Mr. Evelien van Kemseke

“Ik wilde al jong advocaat worden. Een vriendin van mijn ouders was advocaat en in mijn ogen kon en wist zij álles. Zij sprak vol passie over haar vak, dus dat moest wel iets moois zijn!
Tijdens mijn rechtenstudie kwam ik in contact met familierecht. Het diepe contact met mensen die de meest pijnlijke situaties doormaken, hen wil ik helpen naar een verder stadium in hun leven. We bouwen een band op en ik krijg hun vertrouwen. Dat gaat soms verder dan het juridische aspect. Zeker als er jonge kinderen in het spel zijn (ik ben zelf ook moeder). Je kunt het uitvechten bij de rechter, maar dan ben je een jaar verder. In de tussentijd heb je veel contact met elkaar, dus ik regel het liever praktisch. Je bent ex-partners, maar blijft altijd ouders.
Ook andere rechtsgebieden hebben mijn interesse. De afwisseling tussen personen onderling en een conflict met de overheid, dat meer zakelijk is, maakt het vak extra boeiend. De advocatuur is echt mijn roeping!

Ik ben betrokken, integer en blijf me ontwikkelen, zodat ik iedereen kan bijstaan. Ik kan me goed inleven in anderen en kijk tegelijkertijd ook naar recht. Ik leg uit waarom iets wel of niet zal werken en als iets onredelijk is, zeg ik dat ook.”

Specialisaties Evelien van Kemseke:

Advocatenkantoor Claase is vakinhoudelijk verantwoord sterk

  • Zoals voor iedere advocaat verplicht is, is ook Advocatenkantoor Claase lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, zowel van de landelijke (NOvA) als in Zeeland en West-Brabant. Dit is voor jou een extra zekerheid dat wij deskundig en verantwoord te werk gaan.
  • Wij werken ook op toevoegingsbasis (pro deo) en zijn aangesloten bij High Trust. De Raad voor Rechtsbijstand komt daarom een of twee keer per jaar steekproefsgewijs dossiers controleren.
  • Mariska en Evelien zijn lid van VAAZ (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Zeeland).
  • Mariska heeft een specialisatie opleiding voor letselschade aan de Grotius Academie afgerond, waarmee zij het keurmerk LSA-advocaat heeft gekregen.

Wil je ons beter leren kennen? Laten we dan kennismaken in een gratis oriënterend gesprek.