Advocatenkantoor Claase_over ons

Advocatenkantoor Claase: advocaat in Zeeland (Terneuzen e.o.), Brabant (Roosendaal, Bergen op Zoom, e.o.) en regio Rotterdam

Een advocaat met rechtvaardigheidsgevoel en hart voor haar cliënten

Mariska Claase is advocaat in Zeeland (Terneuzen e.o.), Brabant (Roosendaal, Bergen op Zoom e.o.) en de regio Rotterdam.

Mr. Mariska Claase

“Als mensen onrecht aangedaan wordt, komt een sterk rechtvaardigheidsgevoel bij mij boven en daarom ben ik advocaat. Als letselschadeadvocaat sta ik uitsluitend slachtoffers bij. In een ver verleden heb ik gewerkt bij een schadeverzekeraar als schaderegelaar, waar ik heb ervaren hoe een slachtoffer een proces tegen een verzekeraar meemaakt. De onmacht van een slachtoffer dat na de ellende die hem is overkomen ook nog eens de discussie met een verzekeraar moet voeren over de schadeposten. Een verzekeraar die weigert de schade snel te vergoeden. Ik wil juist mensen hélpen die in een situatie terecht zijn gekomen waar ze niet om gevraagd hebben! Ik vind het belangrijk dat je alles begrijpt en vertaal juridische termen in begrijpelijke taal. Ik ben duidelijk over het verloop en doe geen valse beloftes.”

Mariska Claase is als advocaat gespecialiseerd in Letselschade, aansprakelijkheidsrecht en Arbeidsrecht. .

Zij heeft de specialisatie opleiding voor letselschade aan de gerenommeerde Grotius Academie succesvol afgerond en is lid van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP), een vereniging waarbij ruim 125 advocaten zijn aangesloten die zich alleen inzetten voor particuliere letselschadeslachtoffers. Deze vereniging is opgericht om slachtoffers van letselschade en overlijdensschade te ondersteunen en waar mogelijk hun juridische positie te verbeteren. De vereniging is in het bezit van het keurmerk specialisatieverenigingen van de Nederlandse Orde van Advocaten. Als lid van deze specialisatievereniging  mag Mariska alleen particuliere letselschadeslachtoffers bijstaan en niet optreden voor of namens verzekeraars. Dit lidmaatschap verplicht haar tot meerdere keren bijscholing per jaar en een aantal keren per jaar overleg met andere gespecialiseerde letselschade-advocaten.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Mariska het rechtsgebied letselschade geregistreerd. Die registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Mariska kan je ook bijstaan op andere rechtsgebieden waaronder Huurrecht.

  • Mariska is lid van de VAAZ (Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Zeeland).
  • Zoals voor iedere advocaat verplicht is, is ook Advocatenkantoor Claase lid van de Nederlandse Orde van Advocaten, zowel van de landelijke (NOvA) als in Zeeland en West-Brabant. Dit is voor jou een extra zekerheid dat wij deskundig en verantwoord te werk gaan.
  • Advocatenkantoor Claase werkt ook op toevoegingsbasis (pro deo) en is aangesloten bij High Trust. De Raad voor Rechtsbijstand komt daarom een of twee keer per jaar steekproefsgewijs dossiers controleren.

Heb je een betrokken en deskundig advocaat nodig? Laten we dan kennismaken in een oriënterend gesprek.