Advocatenkantoor_Claase_Familierecht

Scheidingsadvocaat en advocaat familierecht

Snel duidelijkheid bij gevoelige conflicten

Schakel altijd een scheidingsadvocaat of advocaat familierecht in bij een (dreigend) conflict in de gezinssituatie of familiesfeer. Er komen veel emoties los en mr. Evelien van Kemseke weet door haar ervaring welke vragen er zijn en welke belangen er spelen. Hierdoor handelt ze snel. Hoe eerder er duidelijkheid is, des te sneller zijn de zorgen voorbij. Zeker voor gezins- en familiekwesties erg belangrijk!

Bij de volgende omstandigheden helpen wij je graag:

  • Echtscheiding
  • Alimentatie
  • Gezag, omgang en erkenning
  • Ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing

Scheidingsadvocaat (Roosendaal e.o. en Terneuzen e.o.)

Een echtscheiding moet altijd geregeld worden door een advocaat. Waar hebben jullie allebei recht op? Zijn jullie je bewust van de keuzes die je hebt?
We zijn betrokken en verlenen professionele bijstand, zodat je niet uit emotionele overwegingen (bijvoorbeeld door schuldgevoel) ergens voor tekent waarvan je later spijt krijgt. Want weet jij precies wat de financiële en fiscale consequenties zijn van afspraken? Wij handelen een scheiding niet alleen snel, voordelig en deskundig af, maar kijken ook naar de gevolgen op de lange termijn.

Scheiden op gemeenschappelijk verzoek

Zijn jullie het al eens over onderwerpen als alimentatie, verdeling van de inboedel en de omgangsregeling voor de kinderen? Fijn dat jullie daar samen zijn uitgekomen. In dit geval kunnen jullie gebruik maken van één advocaat (= op gemeenschappelijk verzoek scheiden) en is de scheiding in enkele weken rond.

Allebei een advocaat

Komen jullie er samen niet uit, dan staan we graag een van jullie beiden bij. Wij kunnen je ook helpen wanneer je recht hebt op door de overheid gefinancierde rechtshulp (pro Deo).

Advocaat ondertoezichtstelling en uithuisplaatsing

Wat kun je je als ouder onmachtig voelen als je kind onder toezicht gesteld of uit huis geplaatst wordt! We begrijpen goed dat je vanuit emotie reageert op die beslissing, maar de rechtbank heeft krachtige argumenten nodig om op andere gedachten gebracht te worden. Wil je weten wat je rechten zijn of wil je bijgestaan worden tijdens de rechtszitting? Jeugdrecht is een van onze specialismen en advocaat Evelien van Kemseke is bijzonder curator in Jeugdzaken. De rechtbank vraagt haar regelmatig advies om de belangen van een kind te behartigen. Bij haar is jouw kind dus in goede handen.

Zoek je een doortastende advocaat voor familierecht of echtscheiding?

Emoties kunnen hoog oplopen als jullie over gevoelige onderwerpen spreken. Wij blijven betrokken en integer, maar ook doortastend. We sturen op een snel en gedegen resultaat en beperken de periode van onzekerheid tot een minimum.
Mr. Evelien van Kemseke is gespecialiseerd in jeugdrecht en personen- en familierecht. Zij behandelt elke week veel zaken op deze rechtsgebieden.

Tip van Mr. Evelien van Kemseke

Weet waarop je recht hebt volgens de wet.

In een emotioneel conflict kun je dan verstandig handelen.

Advocaat Familierecht Evelien van Kemseke