Advocatenkantoor_Claase_Letselschade

Gespecialiseerd letselschadeadvocaat in Roosendaal, Terneuzen en regio Rotterdam

Neem je (letsel)schade serieus: kies voor een sterke onderhandelaar

Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade die je lijdt door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout. Als die door iemand anders is veroorzaakt, dan moet diegene (of meestal diens verzekeraar) je schade vergoeden.

Met de schadevergoeding wordt zoveel mogelijk geprobeerd je leven weer te laten zijn als voor het ongeluk. Het is belangrijk dat je je vanaf het begin laat bijstaan door een ervaren advocaat. Vaak krijg je namelijk te maken met een verzekeraar die optreedt namens de schadeveroorzaker. Onderhandelen met een grote, ervaren en professionele verzekeraar kan lastig zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in letselschade en aansprakelijkheidsrecht en staan uitsluitend slachtoffers bij. Wij vertegenwoordigen je uitstekend bij bijvoorbeeld:

 • Verkeersongevallen
 • Bedrijfsongevallen
 • Beroepsziekten als RSI en asbestziekten
 • Geweldsmisdrijven
 • Medische fouten
 • Letsel toegebracht door dieren

Waarom wil je een letselschadeadvocaat?

Wanneer je schade lijdt door een ander, kun je die verhalen op de schadeveroorzaker. Dit lijkt eenvoudig, maar…

 1. We zien regelmatig dat er machtsongelijkheid ontstaat. Jij staat alleen tegenover een organisatie die zo min mogelijk aan jou wil uitkeren.
 2. Mensen hebben vaak geen idee waarop ze recht hebben. Wanneer jij lichamelijk zwaar werk verricht en je houdt heup- en polsklachten over aan een aanrijding, dan heb je daar de rest van je leven last van. Verkeers- en bedrijfsongevallen zijn vaak complexe situaties met langdurig lichamelijke beperkingen.
 3. Wij vinden het belangrijk om je te wijzen op alle persoonlijke en financiële schade, en kosten die er nu zijn én in de toekomst. Die verhalen we allemaal op de tegenpartij. Omdat wij je alle zorgen uit handen nemen, kun jij herstellen en weet je zeker dat je álles krijgt waarop je recht hebt. Als je dat niet doet, voel je je later extra te kort gedaan en beïnvloed je je verwerkingsproces negatief.
  Kies dus niet voor een snelle financiële schikking om van het gedoe af te zijn.

Verschil letselschadeadvocaat en letselschade-expert

Iedereen mag zich letselschade-expert, letselschade-specialist, letsel-jurist etc. noemen. Je mag je echter alleen maar advocaat noemen als je de universitaire opleiding succesvol hebt afgerond en daarna de 3-jarige beroepsopleiding voor de advocatuur hebt gevolgd. Een letselschade-specialist/-expert/-jurist is bijna nooit een advocaat en kan daarom niet voor je procederen bij de rechter. Dit kan invloed hebben op je onderhandelingspositie. Wat doet de letselschade-expert als hij niets bereikt met de onderhandelingen? Adviseert hij te schikken (is dat ook in jouw belang?) of schakelt hij alsnog een advocaat in? Die advocaat kent jou niet en staat je plotseling bij voor de rechter. Geeft je dat vertrouwen?

Waarom kies je Advocatenkantoor Claase?

We zijn een stevige gesprekspartner voor de (verzekeraar van de) tegenpartij en deinzen niet terug om voor jou een procedure te starten. We zijn persoonlijk betrokken en kunnen je situatie goed overbrengen op de verzekeraar. Omdat wij je bijstaan, hoef jij je geen zorgen te maken over je financiën.

Wat zijn de kosten?

Schade die het gevolg is van een ongeluk moet worden betaald door de veroorzaker. Dat is in onze wet bepaald. Advocaatkosten vallen daar ook onder. Het inschakelen van een advocaat kost je dan ook niets.

We komen naar je toe

Woon je in Zeeland, Brabant of de regio Rotterdam dan komen we bij je thuis of in het ziekenhuis om je problemen te bespreken en in kaart te brengen.
We gaan meteen:

 • je persoonlijke en financiële schade in beeld brengen
 • inventariseren waar je praktisch tegenaan loopt
 • duidelijk de wettelijke regels uitleggen en wat die concreet voor jou betekenen
 • begroten waarop je recht hebt
 • aansprakelijk stellen van de tegenpartij
 • een voorschot op de schadevergoeding vragen aan de verzekeraar als dat nodig is.

Hierna stellen we een plan op hoe we voor jou het beste resultaat behalen. Wij houden je op de hoogte over de voortgang van je zaak.

Mr. Mariska Claase is dé letselschadeadvocaat van Roosendaal en Terneuzen e.o. Ze behandelt al jaren letselschadezaken en heeft in 2018 de gerenommeerde specialisatieopleiding personenschade aan de Grotius Academie afgerond.

Heb jij (letsel)schade en wil je krijgen waarop je recht hebt? Maak dan een afspraak met Mariska Claase voor een gratis oriënterend gesprek (dat kan ook bij je thuis of in het ziekenhuis) of kom langs tijdens onze inloopspreekuren. Na afloop van dit gesprek beslis je of wij voor je aan het werk gaan. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Zeker met een letselschade is het belangrijk dat het van 2 kanten klikt!

Tip van Mr. Mariska Claase

Je hebt vaak op meer recht dan je denkt.

Neem dus niet te snel genoegen met een schikking.

Letselschadeadvocaat Mariska Claase