Advocatenkantoor_Claase_Letselschade

Gespecialiseerd letselschadeadvocaat in Roosendaal, Terneuzen en regio Rotterdam

Letselschade

Advocatenkantoor Claase is gespecialiseerd in de behandeling van letselschade en werkt alleen voor slachtoffers. Bijvoorbeeld bij letsel door een verkeersongeval, een arbeidsongeval, een medische fout, een sportongeluk of een dier. Een letselschade kan grote gevolgen hebben voor je leven. Als je letsel door iemand anders is veroorzaakt, dan heb je recht op schadevergoeding. Wij helpen je daar kosteloos mee. Wij beoordelen gratis en vrijblijvend of je recht hebt op schadevergoeding.

Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade die je lijdt door bijvoorbeeld een verkeersongeval, een arbeidsongeval of een medische fout. Als die door iemand anders is veroorzaakt, dan moet diegene (of meestal diens verzekeraar) je schade vergoeden.

Met de schadevergoeding wordt zoveel mogelijk geprobeerd je leven weer te laten zijn als voor het ongeluk. Het is belangrijk dat je je vanaf het begin laat bijstaan door een ervaren advocaat. Vaak krijg je namelijk te maken met een verzekeraar die optreedt namens de schadeveroorzaker. Onderhandelen met een grote, ervaren en professionele verzekeraar kan lastig zijn. Wij voeren de aansprakelijkheidsdiscussie met de tegenpartij en onderbouwen je claim met de nodige stukken. Daarbij werken wij indien nodig samen met onze medisch adviseur.

Wij zijn gespecialiseerd in letselschade en aansprakelijkheidsrecht en staan uitsluitend slachtoffers bij. Wij vertegenwoordigen je uitstekend bij bijvoorbeeld:

 • Verkeersongevallen
 • Bedrijfsongevallen
 • Beroepsziekten als RSI en asbestziekten
 • Geweldsmisdrijven
 • Medische fouten
 • Letsel toegebracht door dieren
 • Letsel in sport of spel
 • Letsel door wegbeheerder

Waarom een letselschadeadvocaat?

Wanneer je schade lijdt door een ander, kun je die verhalen op de schadeveroorzaker. Dit lijkt eenvoudig, maar…

 1. We zien regelmatig dat er machtsongelijkheid ontstaat. Jij staat alleen tegenover een organisatie die zo min mogelijk aan jou wil uitkeren.
 2. Mensen hebben vaak geen idee waarop ze recht hebben. Wanneer jij lichamelijk zwaar werk verricht en je houdt heup- en polsklachten over aan een aanrijding, dan heb je daar de rest van je leven last van. Verkeers- en bedrijfsongevallen zijn vaak complexe situaties met langdurig lichamelijke beperkingen.
 3. Wij vinden het belangrijk om je te wijzen op alle persoonlijke en financiële schade, en kosten die er nu zijn én in de toekomst. Die verhalen we allemaal op de tegenpartij. Omdat wij je alle zorgen uit handen nemen, kun jij je focussen op je herstel. Kies dus niet voor een snelle financiële schikking om van het gedoe af te zijn.

Verschil letselschadeadvocaat en letselschade-expert

Iedereen mag zich letselschade-expert, letselschade-specialist, letsel-jurist etc. noemen. Je mag je echter alleen maar advocaat noemen als je de universitaire opleiding succesvol hebt afgerond en daarna de 3-jarige beroepsopleiding voor de advocatuur hebt gevolgd. Een letselschade-specialist/-expert/-jurist is bijna nooit een advocaat en kan daarom niet voor je procederen bij de rechter. Dit kan invloed hebben op je onderhandelingspositie. Wat doet de letselschade-expert als hij niets bereikt met de onderhandelingen? Adviseert hij te schikken (is dat ook in jouw belang?) of schakelt hij alsnog een advocaat in? Die advocaat kent jou niet en staat je plotseling bij voor de rechter. Geeft je dat vertrouwen?

Waarom kies je Advocatenkantoor Claase?

We zijn een stevige gesprekspartner voor de (verzekeraar van de) tegenpartij en deinzen niet terug om voor jou een procedure te starten als dat nodig is. We zijn persoonlijk betrokken en kunnen je situatie goed overbrengen op de verzekeraar. Wij voeren de discussie met de tegenpartij, zodat jij je kunt focussen op je herstel.

Mariska Claase is gespecialiseerd letselschadeadvocaat in de regio West-Brabant, Zeeland en Rotterdam en houdt kantoor in Roosendaal en Terneuzen. Zij komt ook vrijblijvend bij je thuis of in het ziekenhuis. Ze behandelt al jaren letselschadezaken en heeft in 2018 de gerenommeerde specialisatieopleiding personenschade aan de Grotius Academie afgerond.

Mariska Claase is lid van de Vereniging van Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade (ASP), een vereniging waarbij ruim 125 advocaten zijn aangesloten die zich alleen inzetten voor particuliere letselschadeslachtoffers. De vereniging is in het bezit van het keurmerk specialisatieverenigingen van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Als lid van deze specialisatievereniging  mag Mariska alleen particuliere letselschadeslachtoffers bijstaan en niet optreden voor of namens verzekeraars.
Dit lidmaatschap verplicht haar tot meerdere keren bijscholing per jaar en een aantal keren per jaar overleg met andere gespecialiseerde letselschade-advocaten.

Ze heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het  rechtsgebied letselschade geregistreerd. Die registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied.

Wat zijn de kosten?

Schade die het gevolg is van een ongeluk moet worden betaald door de veroorzaker. Dat is in onze wet bepaald. Advocaatkosten vallen daar ook onder. Het inschakelen van Advocatenkantoor Claase kost je dan ook niets.

Onze hulp bij jouw letsel

Wij inventariseren samen je schadeposten en wij dienen hiervoor een claim in bij de aansprakelijke tegenpartij. Wij vragen je medische gegevens op bij je behandelend artsen, waarmee wij de schade verder kunnen onderbouwen bij de tegenpartij. Als het nodig is schakelen wij daarvoor onze medisch adviseur in.

Het is belangrijk dat je alle kosten bijhoudt die je zonder het ongeluk of de medische misser niet zou hebben gemaakt. Bewaar zoveel mogelijk bewijsstukken van gemaakte kosten. Wij helpen je met het vaststellen van de schadeposten, zoals bijvoorbeeld reiskosten, een vergoeding voor huishoudelijke hulp, smartengeld en je verlies aan arbeidsvermogen als je door het letsel niet of niet volledig kunt werken.

Wij vinden het belangrijk om je te wijzen op alle persoonlijke en financiële schade, en kosten die er nu zijn én in de toekomst. Die verhalen we allemaal op de tegenpartij. Omdat wij je alle zorgen uit handen nemen, kun jij je focussen op je herstel. Kies dus niet voor een snelle financiële schikking om van het gedoe af te zijn.

Heb jij (letsel)schade? Maak dan een afspraak met Mariska Claase voor een gratis oriënterend gesprek (dat kan ook bij je thuis of in het ziekenhuis) of kom langs tijdens onze inloopspreekuren. Na afloop van dit gesprek beslis je of wij voor je aan het werk gaan. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend. Zeker met een letselschade is het belangrijk dat het van 2 kanten klikt!

We komen naar je toe

Woon je in Zeeland, Brabant of de regio Rotterdam dan komen we bij je thuis of in het ziekenhuis om je problemen te bespreken en in kaart te brengen.
We gaan meteen:

 • je persoonlijke en financiële schade in beeld brengen
 • inventariseren waar je praktisch tegenaan loopt
 • duidelijk de wettelijke regels uitleggen en wat die concreet voor jou betekenen
 • begroten waarop je recht hebt
 • de tegenpartij aansprakelijk stellen
 • een voorschot op de schadevergoeding vragen aan de verzekeraar als dat nodig is.

Hierna stellen we een plan op hoe we voor jou het beste resultaat behalen. Wij houden je op de hoogte over de voortgang van je zaak.

Een ervaren en deskundige expert letselschade Roosendaal

Zoek je een expert letselschade Roosendaal? Heb je recent een verkeersongeval gehad? Was dit de schuld van de tegenpartij? Loop je nu van arts naar arts en kun je je werk niet doen? Of je nu veel of weinig schade of letsel hebt, je mag schadevergoeding eisen. Dat is ook het geval als je slachtoffer bent van een medische fout of een bedrijfsongeval. Om te krijgen waar je recht op hebt is het verstandig om de expertise van een letselschade advocaat in Roosendaal in te schakelen.

Neem contact op met letselschade expert Roosendaal

De expert letselschade Roosendaal staat voor je klaar. Bij Advocatenkantoor Claase kennen we geen lange wachttijden. Heb jij nu te maken met letselschade en woon je in Roosendaal of omgeving? Wij zijn er voor je. Maak een afspraak en we komen bij je langs. Het is ook mogelijk om zelf tijdens een van onze inloopspreekuren bij ons op kantoor te komen. Het kan zijn dat je nu al te maken hebt met veel kosten. Wij doen er alles aan om alvast een voorschot op de schadevergoeding te realiseren.

De expert letselschade Roosendaal houdt je op de hoogte

Schakel je onze letselschade expert Roosendaal in? Wij nemen dan alles voor je uit handen. Samen met jou bespreken we uitgebreid de situatie en we kijken waar je recht op hebt. Op ons mag je vertrouwen. Als het nodig is, starten we ook zeker een procedure. Je mag erop vertrouwen dat we je regelmatig op de hoogte houden van de stand van zaken.

Lees meer

 

Tip van Mr. Mariska Claase

Je hebt vaak op meer recht dan je denkt.

Neem dus niet te snel genoegen met een schikking.

Letselschadeadvocaat Mariska Claase