aansprakelijkheidsrecht

Gratis second opinion

Ben je niet tevreden of twijfel je over de behandeling van je zaak bij een advocaat, rechtsbijstandsverzekeraar of andere belangenbehartiger?

Wij geven een gratis second opinion! Neem contact op of maak gebruik van ons gratis inloopspreekuur op locatie.

Inloopspreekuur

Loop zonder afspraak binnen voor een gratis en vrijblijvend gesprek.

Terneuzen, Markt 1:
Maandag van 09.00 tot 13.00 uur

Roosendaal, Laan van Brabant 22: Dinsdag van 09.00 tot 12.00 uur

Gespecialiseerd letselschadeadvocaat in Roosendaal en Terneuzen

Neem je (letsel)schade serieus: kies voor een sterke onderhandelaar

Het is belangrijk dat je je vanaf het begin laat bijstaan door een ervaren advocaat. Alsof een verkeers- of bedrijfsongeval, een ongeluk op het sportveld of een medische misser nog niet erg genoeg is, zit er namelijk veel tijd en energie in het verhalen van compensatie bij de tegenpartij.
Vaak krijg je te maken met een verzekeraar die optreedt namens de schadeveroorzaker. Onderhandelen met een grote, ervaren en professionele verzekeraar kan knap lastig zijn.

Wij zijn gespecialiseerd in aansprakelijkheidsrecht en vertegenwoordigen je uitstekend bij bijvoorbeeld:

 • Aanrijdingen en verkeersongevallen
 • Bedrijfsongevallen
 • Beroepsziekten als RSI en asbestziekten
 • Medische fouten
 • Letsel toegebracht door dieren

Waarom wil je een letselschadeadvocaat?

Wanneer je schade lijdt door een ander, kun je die verhalen op de schadeveroorzaker. Dit lijkt eenvoudig, maar…

 1. We zien regelmatig dat er machtsongelijkheid ontstaat. Jij staat alleen tegenover een organisatie die zo min mogelijk aan jou wil uitkeren.
 2. Mensen hebben vaak geen idee waarop ze recht hebben. Wanneer jij lichamelijk zwaar werk verricht en je houdt heup- en polsklachten over aan een aanrijding, dan heb je daar de rest van je leven last van. Verkeers- en bedrijfsongevallen zijn vaak complexe situaties met langdurig lichamelijke beperkingen.
 3. Wij vinden het belangrijk om je te wijzen op alle persoonlijke en financiële schade, en kosten die er nu zijn én in de toekomst. Die verhalen we allemaal op de tegenpartij. Omdat wij je alle zorgen uit handen nemen, kun jij herstellen en weet je zeker dat je álles krijgt waarop je recht hebt. Als je dat niet doet, voel je je later extra te kort gedaan en beïnvloed je je verwerkingsproces negatief.
  Kies dus niet ‘even’ voor een financiële schikking om van het gedoe af te zijn.

Verschil letselschadeadvocaat en letselschade-expert

De titel ‘advocaat’ is beschermd. Een advocaat moet aan allerlei eisen blijven voldoen en dat verzekert jou van kwaliteit.
Een letselschade-expert is bijna nooit een advocaat en kan niet procederen bij de rechter. Dit kan invloed hebben op je onderhandelingspositie. Wat doet de letselschade-expert als hij niets bereikt met de onderhandelingen? Adviseert hij te schikken (Is dat ook in jouw belang?) of schakelt hij alsnog een advocaat in? Die advocaat kent jou niet en staat je plotseling bij voor de rechter. Geeft je dat vertrouwen?

Waarom kies je Advocatenkantoor Claase?

We zijn een stevige gesprekspartner voor de (verzekeraar van de) tegenpartij en deinzen niet terug om voor jou een procedure te starten. We zijn persoonlijk betrokken en kunnen je situatie goed overbrengen op de verzekeraar. Omdat wij je bijstaan, hoef jij je geen zorgen te maken over je financiën.

We komen naar je toe

Woon je in Zeeland of Noord-Brabant, dan komen we bij je thuis om je beperkingen in de praktijk te zien.
We gaan meteen:

 • je persoonlijke en financiële schade in beeld brengen
 • inventariseren waar je praktisch tegenaan loopt
 • duidelijk de wettelijke regels uitleggen en wat die concreet voor jou betekenen
 • begroten waarop je recht hebt
 • een voorschot vragen aan de verzekeraar, zodat je hulp kunt inkopen (als dat nodig is).

Hierna stellen we een plan op hoe we voor jou het beste resultaat behalen.

Mr. Mariska Claase is dé letselschadeadvocaat van Roosendaal en Terneuzen e.o. Ze behandelt al jaren letselschadezaken en rondt in 2018 de gerenommeerde specialisatieopleiding aan de Grotius Academie af.

Heb jij (letsel)schade en wil je krijgen waarop je recht hebt? Maak dan een afspraak met Mariska Claase voor een gratis oriënterend gesprek of kom tijdens ons gratis inloopspreekuur.

Tip van Mr. Mariska Claase

Je hebt vaak op meer recht dan je denkt.

Neem dus niet te snel genoegen met een schikking.

Mariska