Uw advocaat bij letsel, schade en ontslag!

Advocatenkantoor Claase | letselschade | dieren

Letsel door dieren

Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een hondenbeet of een trap van een paard. De eigenaar van de bijtende hond of het trappende paard is aansprakelijk voor de schade die zijn dier u heeft toegebracht en moet uw schade dus vergoeden. Gelukkig is een groot deel van de dierenbezitters hiervoor verzekerd (dit valt onder de persoonlijke WA-verzekering).

Bij een hondenbeet moet u meestal naar het ziekenhuis voor hechtingen en een tetanusinjectie. Die kosten krijgt u vanwege het eigen risico van uw zorgverzekering van uw verzekering gepresenteerd en moet de eigenaar van de hond aan u terugbetalen.

Blijvend letsel

Helaas gaat het soms om veel ernstiger letsel dan een kleine beet. Bijvoorbeeld bij een ernstig bijtincident waarbij een jong kind in het gezicht wordt gebeten. Ontsierende littekens en vele operaties maken in die gevallen dat de schade veel hoger is en er een aanzienlijk bedrag aan smartengeld betaald zal moeten worden. Vaak moet er op latere leeftijd weer geopereerd worden, waardoor zo’n schadezaak niet snel afgewikkeld kan worden. U weet immers nog niet hoe het er over jaren gaat uitzien.

Letselschade opgelopen door een hondenbeet of een trap van een paard?

Bij dit soort ernstige bijt- of trapincidenten is het altijd verstandig een letselschadeadvocaat in te schakelen die samen met u doorneemt wat uw schade nu en in de toekomst is. Mijn hulp kost u niets. Neem vrijblijvend contact met mij op voor het plannen van een kosteloos oriënterend gesprek.

Juridische hulp nodig?

Bel, mail of whatsapp:

085 760 75 55
06 15 55 88 89
info@advoclaase.nl

Tweede mening horen?

Ontevreden over het verloop van uw zaak?
Vraag kosteloos om een tweede mening.

Maak snel een afspraak »