Uw advocaat bij letsel, schade en ontslag!

Advocatenkantoor Claase | over Mariska Claase

Over Mariska Claase

Duidelijk, betrokken, deskundig en strijdvaardig

Heeft u een advocaat in Roosendaal, Bergen op Zoom, Rotterdam of Terneuzen nodig voor juridische hulp bij letselschade, een ontslagsituatie of aansprakelijkheidskwestie? En heeft u daarbij graag een advocaat die om uw zaak geeft, u actief op de hoogte houdt, sterk onderhandelt en vastbesloten is recht voor u te halen? Dan ben ik de advocaat die bij u past. Ik help u, als particulier of bedrijf, aan rust en duidelijkheid. En aan een zo goed mogelijk resultaat.

Daarom ben ik advocaat

Wordt iemand oneerlijk behandeld of onrecht aangedaan, dan botst dat met mijn sterke gevoel voor rechtvaardigheid en kom ik in actie. Zo was dat op school, tijdens mijn 1e baan als schaderegelaar, in de dorpsraad, en als lid van de medezeggenschapsraad op de school van mijn dochters. En zo is dat nog altijd. De onmacht van mensen die buiten hun schuld in een ellendige situatie beland zijn, raakt me. Die mensen help ik graag. Daarom ben ik advocaat.

Als letselschade-advocaat, aansprakelijkheidsrechtadvocaat en arbeidsrechtadvocaat werk ik vrijwel uitsluitend voor particulieren en slachtoffers. Bij aansprakelijkheidsrecht en arbeidsrecht zijn ook bedrijven, vooral zakelijke dienstverleners mijn cliënten. Bij letselschade werkt ik alleen voor slachtoffers en niet voor verzekeraars. Dat zijn namelijk vaak de 'tegenpartijen' in deze zaken. Mijn werkgebieden zijn: Brabant (Roosendaal en Bergen op Zoom e/o), Zeeland (Terneuzen e/o) en regio Rotterdam.

Realistische verwachtingen

Ik doe geen loze beloften en beloof dus geen gouden bergen. Wel doe ik een realistische voorspelling, zodat de uitkomst van uw zaak klopt met uw verwachtingen. Ik hou van duidelijkheid. Daarop kunt u het hele proces rekenen. Zo informeer ik u over alles. Niet in wollige en warrige taal, maar in gewone, leesbare taal. Daarbij gaat hier niets de deur uit, zonder dat u het gezien of goedgekeurd heeft. Want als u weet en begrijpt wat er speelt, en hoe uw zaak ervoor staat, dan kunt u beter oordelen en beslissen. Het gaat tenslotte om uw werk, uw bedrijf, uw leven.

Het beste resultaat voor u

Ik maak me hard om voor u het beste resultaat te bereiken. Het beste resultaat is, dat u krijgt waar u recht op heeft. Bijvoorbeeld een zo hoog mogelijke vergoeding voor de schade en het leed dat u is aangedaan. Het beste resultaat is ook het resultaat, dat voor u vóelt als een goed resultaat, omdat u weet en erop vertrouwt dat ik er alles voor u heb uitgehaald, wat er in zat.

In betrouwbare handen

Met een HEAO-opleiding Economie/Linguïstiek, universitaire opleiding Nederlands recht, specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie, 20 jaar juridische werkervaring en beëdiging als advocaat in 2009, kunt u er gerust op rekenen dat uw zaak in betrouwbare handen is. Daarbij ben ik:

 • lid van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) met registratie ‘Letselschade’;
 • lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Zeeland (VAAZ);
 • lid van de Vereniging Letselschade Advocaten (LSA);
 • lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA);
 • aangesloten bij High Trust (samenwerkingsverband voor rechtsbijstandverleners);
 • in het bezit van het keurmerk ‘personenschade’ van de Grotius Academie.

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Letselschade
 • Arbeidsrecht
 • Algemene rechtspraktijk

Deze registratie verplicht mij elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Deskundige partners

Hoewel ik mijn advocatenkantoor alleen run, wérk ik niet alleen. Ik schakel, waar nodig, specialisten in. Zo werk ik tijdens letselschadetrajecten met vaste en onafhankelijke medisch adviseurs om inzicht te krijgen in het letsel, en de duur en voortgang van het genezingsproces. Andere partners waarmee ik samenwerk zijn: een arbeidsdeskundige, een herstelcoach en een rekenkundige voor het berekenen van gecompliceerde schadeposten, zoals het verlies van inkomen over meerdere jaren. Door onze krachten te bundelen, dragen we bij aan een rechtvaardige schadevergoeding en een voorspoediger herstel.

Vergoedingen aan cliënten

Advocatenkantoor Claase beschikt niet over een stichting derdengelden. Betalingen door derden bedoeld voor u als cliënt worden daarom rechtstreeks aan u betaald.

Aansprakelijkheidsverzekering

Uiteraard beschikt Advocatenkantoor Claase over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Dus mocht het kantoor een fout maken waardoor u schade lijdt, dan kunt u daar als cliënt een beroep op doen. Deze verzekering is afgesloten via Mutsaerts bij AIG Europe Limited onder polisnummer CH 251534.

Mariska Claase

Advocaat Mariska Claase:

 • zet zich 100% voor uw zaak in
 • heeft meer dan 2000 cliënten bijgestaan
 • heeft 25 jaar juridische ervaring
 • lid van de LSA (Letselschade Advocaten) specialisatievereniging
 • lid van de Werkgroep Artsen Advocaten (WAA)
 • gespecialiseerd slachtoffer-advocaat
 • staat alleen slachtoffers bij
 • werkt niet voor (schade)verzekeraars

Juridische hulp nodig?

Bel, mail of whatsapp:

085 760 75 55
06 15 55 88 89
info@advoclaase.nl

Tweede mening horen?

Ontevreden over het verloop van uw zaak?
Vraag kosteloos om een tweede mening.

Maak snel een afspraak »