Skip to content
shutterstock_778645141 (1)

Letselschade advocaat Bergen op Zoom

Zoek je naar een letselschade advocaat Bergen op Zoom?

Als je een betrouwbaar en professioneel letselschade advocatenkantoor in Bergen op Zoom en omstreken zoekt, ben je bij Advocatenkantoor Claase aan het juiste adres. Voor een betrokken en deskundige advocaat moet je bij ons zijn. We zijn specialisten in letselschade en familierecht. Wil je meer over ons weten? Maak dan vrijblijvend kennis met ons. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Jij moet weten wie wij zijn en wij willen graag weten wie jij bent. Ook is het belangrijk dat je helder hebt wat wij voor je kunnen betekenen. Pas dan weten we of we echt bij elkaar passen.

Betrokken advocaat letselschade Bergen op Zoom

Onze letselschade advocaat Bergen op Zoom houdt van een heldere en duidelijke communicatie. Jouw situatie benaderen we niet alleen zakelijk, maar zeker ook praktisch. Wij hebben geen lange wachttijden, dus als je op korte termijn een advocaat nodig hebt, bel ons gewoon. We begrijpen volledig dat in jouw situatie onzekerheid uiterst vervelend is. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk weten waar je aan toe bent. Bij ons ben je aan het goede adres. Onze ondersteuning kost jou helemaal niets. Bij letselschade betaalt de verzekeraar van de veroorzaker van het letsel voor de opgelopen schade. Ook de advocaatkosten vallen hieronder.

Procedure mogelijk bij letselschade advocatenkantoor Bergen op Zoom

Schakel je onze advocaat letselschade Bergen op Zoom in, dan gaan we serieus voor je aan de slag. Wij zijn een stevige gesprekspartner die er niet voor terugdeinst een procedure te starten. Wij staan je bij, dus je hoeft je zelf geen zorgen te maken om de financiële situatie. Woon je in Bergen op Zoom en wil je gebruikmaken van ons advocatenkantoor? Wij komen persoonlijk bij je langs. Het maakt hierbij niet uit of dat thuis of bijvoorbeeld in het ziekenhuis is. We brengen jouw financiële en persoonlijke schade in beeld. We inventariseren waar je in het leven van elke dag tegenaan loopt. We begroten het bedrag waar je recht op hebt. We stellen de tegenpartij aansprakelijk. Ook vragen we eventueel een voorschot op de schadevergoeding voor je aan. Ben je benieuwd of wij iets voor je kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op.

 

Tip van Mr. Mariska Claase

Je hebt vaak op meer recht dan je denkt.

Neem dus niet te snel genoegen met een schikking.

Letselschadeadvocaat Mariska Claase