shutterstock_778645141 (1)

Letselschade advocaat Dordrecht

Een letselschade advocaat Dordrecht

Zoek je een professioneel, betrokken en betrouwbaar letselschade advocatenkantoor Dordrecht? Dan ben je bij Advocatenkantoor Claase helemaal op de goede plek. Als je te maken hebt met letselschade, verkeer je wellicht in een lastige situatie. We focussen ons op je praktische en financiële schade, maar we realiseren ons dat juist ook emotionele schade aangrijpend kan zijn. We spreken je dan ook het liefst heel persoonlijk. We proberen de situatie helemaal helder te krijgen en we laten je weten wat wij voor je kunnen betekenen. Pas dan zetten we onze hulp in gang.

Neem contact op met advocaat letselschade Dordrecht

Woon jij in Dordrecht, dan kun je contact opnemen met onze letselschade advocaat Dordrecht. Bel of mail ons en we reageren zo snel mogelijk. We komen binnen korte tijd bij je op bezoek, want bij ons heb je niet te dealen met lange wachttijden. Het maakt hierbij helemaal niet uit of je nog in het ziekenhuis verblijft. Dan komen we gewoon daar bij je op bezoek. Jouw zaak is bij ons in goede handen. We zijn een stevige gesprekspartner voor de verzekeraar van de veroorzaker van de letselschade. Een procedure opstarten behoort zeker tot de mogelijke opties. Heb je momenteel te maken met veel kosten als gevolg van het letsel? We proberen zo snel mogelijk een voorschot op de schadevergoeding voor je te realiseren. Op ons kun je rekenen.

Inloopspreekuur letselschade advocatenkantoor Dordrecht

De advocaat letselschade Dordrecht kan bij jou op bezoek komen, maar je bent ook zelf welkom op ons kantoor. Heb je behoefte aan een oriënterend gesprek? Kom dan langs tijdens onze inloopspreekuren. Dit kennismakingsgesprek is geheel vrijblijvend. Jij beslist zelf aan het eind van het gesprek of we een samenwerking aangaan. Bij een letselschade is het erg belangrijk dat het van twee kanten klikt. Er worden vertrouwelijke zaken besproken en er staat soms veel op het spel. Soms staat je hele leven op zijn kop. Vertrouwen in de letselschadeadvocaat is dan onmisbaar. We maken graag kennis met je.

 

Tip van Mr. Mariska Claase

Je hebt vaak op meer recht dan je denkt.

Neem dus niet te snel genoegen met een schikking.

Letselschadeadvocaat Mariska Claase