shutterstock_778645141 (1)

Letselschade advocaat Steenbergen

Persoonlijk contact met letselschade advocaat Steenbergen

Zoek je naar een letselschade advocatenkantoor Steenbergen? Heb je, als gevolg van een bedrijfsongeval, een medische fout of een verkeersongeluk, te maken met letselschade? Wellicht valt de schade mee, maar heb je toch behoefte aan een onafhankelijke en deskundige advocaat. Het kan ook dat de schade enorm is en dat je er zelf absoluut niet uitkomt. Hoe dan ook, je bent van harte welkom bij Advocatenkantoor Claase. Wij zijn gespecialiseerd in letselschade. We doen er alles aan om voor jou een eerlijke schadevergoeding te realiseren. Heb je op dit moment al te maken met extra kosten? Is extra hulp noodzakelijk? Moet er opvang geregeld worden voor de kinderen? Wij proberen dan zo snel mogelijk een voorschot op de schadevergoeding voor je aan te vragen. Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk. Als er een klik is tussen jou en ons kunnen we jouw zaak op de beste manier behartigen. Wil je ons spreken? Kom langs op ons kantoor of bel ons. Je mag ons ook mailen. We maken dan een afspraak om jou te bezoeken. Ook in het ziekenhuis kunnen we bij je langskomen.

Mondige advocaat letselschade Steenbergen

De letselschade advocaat Steenbergen deinst nergens voor terug. Als het gaat om het realiseren van een eerlijke schadevergoeding waar je wettelijk gezien recht op hebt, moeten we meestal in gesprek met de verzekeraar van de tegenpartij. Vaak zijn dit mensen die weten waar ze over praten. Voor jou zelf kan het erg moeilijk zijn om hierin een gelijkwaardige partij te vormen. Aan ons kun je dit met een gerust hart overlaten. We zijn zeer ervaren in deze procedures.

Kosteloos een beroep doen op diensten van letselschade advocatenkantoor Steenbergen

De advocaat letselschade Steenbergen hoeft niet door jou te worden betaald. Alle schade die je ondervindt als gevolg van het ongeluk moeten worden betaald door de veroorzaker. Dit is wettelijk vastgelegd. Ook advocaatkosten vallen hieronder. Wat kunnen wij onder meer voor je betekenen? Allereerst brengen we de persoonlijke en financiële schade in beeld. Daarna inventariseren we waar je in het leven van elke dag tegenaan loopt. We leggen daarna alle wettelijke regels aan jou uit. We begroten waar je recht op hebt en we stellen de tegenpartij aansprakelijk. Wil je meer weten? Kijk op onze website of neem meteen even contact met ons op.

 

Tip van Mr. Mariska Claase

Je hebt vaak op meer recht dan je denkt.

Neem dus niet te snel genoegen met een schikking.

Letselschadeadvocaat Mariska Claase