shutterstock_778645141 (1)

Letselschade Dordrecht

Hulp nodig bij letselschade Dordrecht?

Zoek je naar een expert letselschade Dordrecht? Neem dan contact op met Advocatenkantoor Claase. Mr. Mariska Claase is advocaat op het gebied van letselschade. Zij kan je daarom verder helpen dan een letselschade-expert. Ook als een gang naar de rechter noodzakelijk is staat zij voor je klaar. Overal in Dordrecht en omgeving mag je een beroep op ons doen. We behandelen al jarenlang allerlei letselschadezaken. In 2018 rondde Mr. Claase de specialisatieopleiding personenschade aan de Grotius Academie af. Jouw zaak is bij ons dus in goede handen. Daar mag je volledig op vertrouwen.

Schadevergoeding wordt gerealiseerd door letselschade expert Dordrecht

Jij hebt letselschade Dordrecht en je denkt recht te hebben op schadevergoeding? Je doet er alles aan om te krijgen waar je recht op hebt? Als particulier kan dat best moeilijk zijn. Vaak heb je te maken met grote verzekeringsmaatschappijen die je niet zomaar in het gelijk stellen. De onafhankelijke en deskundige hulp van een mondige advocaat kan je dan goede diensten bewijzen. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Maak een afspraak met Mr. Mariska Claase. We starten altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan tijdens een van onze inloopspreekuren op ons kantoor, maar ook bij jou thuis of in het ziekenhuis. We weten uit de praktijk dat zo’n eerste gesprek belangrijk is. Een goede klik is onmisbaar. Jij beslist na dit gesprek of wij wel of niet voor jou aan het werk gaan. Je kunt vandaag meteen contact met ons opnemen. Lange wachttijden kennen wij niet.

Uitleg door expert letselschade Dordrecht

De letselschade expert Dordrecht legt je uit waar je wettelijk recht op hebt. Op dit bedrijfsongeval, verkeersongeluk of die medische misser zat jij niet te wachten. Er moet nu van alles geregeld worden waar je wellicht weinig verstand van hebt. Wij zijn dan je ideale partner. Twijfel je of je recht hebt op schadevergoeding? Vraag je jezelf al of jouw schade valt onder letselschade? Bel of mail ons en we helpen je graag verder. Onze hulp is voor jou helemaal gratis. Alle kosten die je maakt als gevolg van het ongeluk worden betaald door de veroorzaker. Ook de kosten die wij als advocatenkantoor voor je maken vallen daaronder. Als wij jouw zaak behartigen, kun je alles met een gerust hart aan ons overlaten. We gaan voor het allerbeste resultaat. Uiteraard houden we je steeds op de hoogte over de voortgang van je zaak.

 

Tip van Mr. Mariska Claase

Je hebt vaak op meer recht dan je denkt.

Neem dus niet te snel genoegen met een schikking.

Letselschadeadvocaat Mariska Claase