shutterstock_778645141 (1)

Letselschade Etten-Leur

Te maken met letselschade Etten-Leur?

Zoek je naar een expert letselschade Etten-Leur? Neem dan contact op met Advocatenkantoor Claase. Heb je te maken met letselschade? Dit houdt in dat je lichamelijk of geestelijk schade lijdt als gevolg van een medische misser, een arbeidsongeval of een verkeersongeluk. Vaak zien we dat mensen ook veel emotionele pijn hebben als gevolg van het ongeluk. Lichamelijke schade kan vergoed worden, maar helaas is de pijn niet weg te nemen. Moeten er allerlei aanpassingen worden aangebracht in je woning door het letsel? De kosten die hiermee gemoeid zijn hoef je niet zelf te betalen. Je hebt recht op een eerlijke schadevergoeding. Dat is in de wet vastgelegd. Omdat je vaak al meteen na het ongeval extra kosten maakt, proberen we snel te zorgen voor een voorschot op de schadevergoeding.

Een letselschade expert Etten-Leur is vaak onmisbaar

Om vergoeding te krijgen voor de opgelopen letselschade Etten-Leur is de deskundige hulp van een expert onmisbaar. Je zult waarschijnlijk te maken krijgen met de verzekeraar van de tegenpartij. Dit zijn ervaren mensen met veel kennis van zaken. Het is erg moeilijk om dan staande te blijven. Veel particulieren zijn hier niet tegenop gewassen. Dit is heel logisch, want uiteraard verdiep je je niet zomaar in deze materie. Een advocaat komt op voor jouw rechten. Deze hulp hoef jij niet zelf te betalen. Alle kosten die je maakt als gevolg van het letsel komen op het bordje van de tegenpartij. Ook de advocaatkosten vallen hieronder.

Onze expert letselschade Etten-Leur is een stevige gesprekspartner

Onze letselschade expert Etten-Leur heeft veel ervaring met letselschadezaken. Ook heeft ze een gedegen opleiding achter de rug. We deinzen er, zo nodig, zeker niet voor terug om voor jou een procedure te starten. Wil je eerst vrijblijvend kennismaken met Advocatenkantoor Claase? Kom langs tijdens een van onze inloopspreekuren. Is dit in jouw situatie lastig, dan bezoeken wij jou. Het eerste gesprek is vrijblijvend. We kijken eerst of het van 2 kanten klikt.

 

Tip van Mr. Mariska Claase

Je hebt vaak op meer recht dan je denkt.

Neem dus niet te snel genoegen met een schikking.

Letselschadeadvocaat Mariska Claase